Velkommen innom!

torsdag 1. juli 2010

Sommeridyll på landet

Nyter en stille kveld i min egen landlige sommeridyll med det siste eksemplaret av Lev Landlig.Blomster fra hagen i en gammel vase, og noen skjell fra stranden. Fin quiltet bordbrikke fra Kid, som brukes både til dekkebrikker og til småduker. "Sofa'en" er to rammemadrasser som går fra vegg til vegg med lyse, enkle sengetepper fra Ikea. En løsning som begynte som midlertidig, men som vi stortrives med hele familien. Her kryper vi opp i putene, alle får plass til å sitte, eller ligge så lang man er! Veggene er laftet tømmer, med 40cm brede plank! Jeg må innrømme at min første tanke var å male alle vegger hvite, men jeg er glad for at jeg tenkte meg om to ganger. Det ligger mye sjel i over 80 år gamle vegger, og det skal man ha respekt for. Gulvene, derimot, blir etterhvert malt lyse i fargen "lys antikk" alle sammen.Jeg skulle så gjerne ha publisert mange flere bilder, men har måttet gi opp å få laste opp flere. Vi har Ice Net på landet, kanskje det er det som er grunnen? Jeg får bare feilmeldinger, veldig frustrerende, spesielt når det er så lenge siden jeg har laget et innlegg. Den siste tiden har vært arbeid, arbeid og mer arbeid. Plus et kamera med flatt batteri og gjenglemt ladekabel. Og kanskje et snev av manglende inspirasjon...

"På landet" for oss er en gammel vestlandsgård halvannen times kjøring utenfor Bergen. Kjøpt usett (!), men angrer ikke på det! Det var faktisk så ille da vi overtok at det er meget mulig vi hadde snudd i døren hvis vi hadde vært på visningen! Huset hadde ikke vært bebodd på flere år, og sto nærmest til forfall. Fremdeles er det mer shabby enn chic, men det kommer seg gradvis.

Slik så det ut for lenge siden:Hvis du kan se for deg huset med stygge husmorvinduer i stedet for de vakre sprossevinduene, ja, sånn ser det ut i dag. Men en vakker dag skal huset nok en gang få møte verden med vinduer i original stil. Det er bare penger det står på, og de gror jo som kjent på trær, og trær har vi nok av!

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for så fin kommentar du ga meg! Det varmet virkelig. :) Jeg skal straks linke til bloggen din. Her var det mye fint. Smart med de sofaene dine, ble jo så god plass. Nydelig hus du har. Likte virkelig stilen på det.

    SvarSlett
  2. There's a chance you are qualified for a complimentary $100 IKEA Gift Card.

    SvarSlett