Velkommen innom!

tirsdag 15. juni 2010

Stars 'n Stripes i sommersolen



Da ble det litt kjøpeblogging på meg i dag. Jeg tok turen innom Living for å se etter en ny dørmatte, og oppdaget dette knallfine melaminserviset og matchende bestikk. Det roper jo "Sommer!" lange veier! Herlig! Vi har Green Gate sine melamintallerkener på landet, og jeg har derfor ikke hatt lyst på det samme her hjemme hvor vi har en litt strammere stil. Det var til og med -60% på alle deler! Og det må jo sies å være et kupp! Det var stjerner på de små asjettene, mens middagstallerkner var ensfargede. Må innrømme at det hadde gjort seg med f.eks. en stor hvit stjerne midt på, men det gjør i grunnen ingenting. Kjøpte også blått bestikk med hvite stjerner, så nå kan jeg mikse og matche.



Peoner og geranier ble plukket inn, og satt i en skjønn gammel mugge. Elsker peoner! Det blåste bittelitt, så en nektarin måtte til for å holde serviettene på plass.




To salatskåler fikk også være med hjem, én i hver farge. Jeg kunne gjerne spist alle måltider utendørs om sommeren. Er knallfornøyd med dagens innkjøp, som forhåpentligvis ikke vil bli arbeidsledig fremover! Ja, og dørmatte ble det også, forresten, med stjerne på!

2 kommentarer:

  1. Herlig sommerbord, og veldig greit med litt praktiske tallerker og bestikk til bruk ute!

    SvarSlett
  2. Kjempeflott. Fargesprakende og sommerslig.

    SvarSlett