Velkommen innom!

torsdag 10. juni 2010

Hageredskap kun til pynt?

Jeg kjøpte dette skjønne settet med hageredskaper i en fin kurv fra Lene Bjerre, i fjor. Tanken var å ha det i bakhånd i tilfelle jeg trengte en passende gave. Kurven ble satt i et skap og glemt, og "gjenoppdaget" i vår. Jeg fant ut at jeg like godt kunne bruke redskapene selv, særlig siden kurven tok seg godt ut på plantebordet mitt. Men dette må jeg si var kjipe greier! Jeg burde selvfølgelig ha skjønt det ut fra hvor spinkle disse "redskapene" var, men de skulle i hvert fall få en sjanse.

Konklusjonen ble raskt klar: Ugresspiggen var som et grillspyd, og lukegaffelen tålte ikke møtet med jorden! Resten gadd jeg ikke prøve engang, de fikk henge der bak sine ikke-særlig praktiske strikkholdere. Jeg mener, hvem fester hageredskaper på plass med strikk etter bruk??Dette var virkelig elendige greier! Nei, mitt gode og trofaste, men kanskje ikke så vakre, Fiskars redskap fikk komme frem i solen og overta jobben i stedet. Mulig jeg kan bruke kurven til å oppbevare de gode hageredskapene i, men også den tror jeg kommer til kort i forhold til zinkbøtten som jeg har pleid å bruke - mye mer praktisk! Og heldigvis var det ingen som fikk den tvilsomme gleden av å få elendigheten i gave.

2 kommentarer:

 1. Usj så kjedelig, den godeste Bjerre burde skamme seg over å selge slikt skrap. Sånne ting går jo ganske rakst i søpla, ikkje akkurat miljøvennlig. Har funnet ut at det er greiest å satse på mindre pene og mer praktiske merker som fiskars og gardena til hagearbeid, da veit ein kva ein får:-)

  SvarSlett
 2. Hehehe og UNNSKYLD at jeg ler, men jeg kjenner meg igjen.
  Ifjor sommer da alle strømmet til KID for å kjøpe kurvkolleksjonen deres med lykter og fat og annet stæsj, ble jeg helt satt ut...
  Fy ... for noe billig drit, alt jeg fant var skjevt og skakkt og så BILLIGBILLIG ut...
  Kjipe kopier av Riviera Maison seff. men vil folk ha sååå dårlig kvalitet???
  Men i interiørbloggenes riker så byttes jo ting rimelig kjapt ut, så det kanskje en fordel at ting ikke koster så mye, men i mine øyne så det bare trist ut...
  Okey, og dermed var begge beina trygt plassert i salatbollen :-)
  Likte stillebeenet ditt fra 1930-tallet, har du sett mitt? Litt make med silkehansker og parfymeflaske :-) Blogget det for noen uker siden, skulle hatt fått i et gammlet dameblad, det hadde gjort susen.
  Den hemmelige hagener en favoritt hos meg og, samt Tordivelen flyr i skumringen :-)
  Ha en riktig flott helg, håper solen skinner på oss igjen snart!

  SvarSlett