Velkommen innom!

mandag 24. mai 2010

Fantastiske Ralph Lauren Home


Jeg har alltid vært fascinert av stemningen som Ralph Lauren skaper i sine innredninger. Jeg husker de første annonsene jeg så for Ralph Lauren klær i blader som Vogue og Vanity Fair, langt tilbake på 80-tallet. I ulikhet med andre designere og merker var det ikke bare klær avbildet, men mennesker i miljøer. Gjerne en enkel hytte på en strand, med blomster og bilder, en gammel kurvstol, en kikkert med en velbrukt skinnrem, et skrivebord med et påbegynt brev, og gjerne en seng henslengt med puter og gamle quilter. Bildene var mer enn bare bilder av klær, det var bilder av en livsstil.


Jeg har sans for det litt røffe og henslengte, en kaffekopp, noen behagelige puter og en god bok.


Noe av det jeg liker best er blandingen av det moderne og det klassiske, og ofte med innslag av noe rufsete og litt gammelt. Dette gir interiørene en stemning av ekthet og varme. Det er også en stil som er lett å låne inspirasjon fra og tilpasse til det man har fra før.


Kombinasjonen av blått hvitt er en klassiker, og få gjør dette like bra som Ralph Lauren. Blått og hvitt er sommerfargene fremfor noen for meg, men med Ralph Lauren så passer de hele året rundt.


Alle bilder hentet fra ralphlaurenhome.com

1 kommentar:

  1. Er så enig, utrolig mye flott...og masse i blått og hvitt med mørkt tre som jeg liker....nyter bildene jeg også!

    SvarSlett